Ajankohtaista - Tampereen teknillinen yliopisto

Pori

Tulevaisuuden terveydenhuolto ja hyvinvointi data-analytiikalla -seminaari

Tampereen teknillisen yliopiston Porissa toimiva Data-analytiikan osaamiskeskittymä järjestää maksuttoman seminaarin terveydenhuollon ammattilaisille ja teknologian kehittäjille tiistaina 11.4.2017 kello 11.30-16.00 Porissa.

Seminaari tarjoaa mahdollisuuden kuulla asiantuntijoiden näkemyksiä tulevaisuuden Suomen ja Satakunnan alueen terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tarpeista. Seminaarissa selviää, miten digitalisaatio ja data-analytiikka voivat auttaa tämän haasteen selättämisessä.

SITRAn Madis Tiik etsii yksilökeskeisiä ratkaisuja terveydenhuollon palvelujen kehittämiseen. Miikka Kiiski kertoo, miten IBM auttaa kehittämään uusia ratkaisuja terveydenhuollon haasteisiin ja millaisia sovelluksia IBM Watson tekoäly on jo käytännössä mahdollistanut. Tero Nuora Vivagolta valottaa Porin perusturvan kokemuksia Vivago CARE -kellosta ja siitä, miten Porin hoivaprosessit ovat uudistuneet Vivagon hyvinvointiratkaisun avulla.

Satakunnan sairaanhoitopiirin puheenvuorossa pohditaan hyödyntäjän näkökulmia terveysdatan analytiikkaan. Peki Oksanen BeAn Solutionsilta puhuu startupin näkökulmasta avoimen lähdekoodin hyödyntämisestä terveydenhuollon analytiikassa.

Seminaarin jälkeen pidettävässä työpajassa sinulla on mahdollisuus ottaa kantaa tulevaisuuden terveydenalan data-analyytikon koulutuksen sisältöön sekä testata hyvinvointirannekkeen käyttöä ja pohtia sen mahdollisuuksia. Samalla pääset verkostoitumaan muiden aiheesta ja teknologiasta kiinnostuneiden kesken ja varmistamaan organisaatiosi mahdollisuudet menestykseen.

Ilmoittautuminen ja viimeisin tieto seminaarista löytyvät osaamiskeskittymän verkkosivulta osoitteesta www.datatiede.fi/tapahtumat/terveys2017. Data-analytiikan osaamiskeskittymä Satakunnan kilpailukyvyn, innovaatiotoiminnan ja vetovoimaisuuden edistäjänä on Satakuntaliiton osarahoittama EAKR-hanke. Ilmoittaudu mukaan 31.3.2017 mennessä.

Seminaariesite (pdf-tiedosto).
 

Lämpimästi tervetuloa!
 

Seminaariterveisin ja hankkeen projektipäällikön puolesta,

--------------------------------------------

Projektitutkija Janne Harjamäki
Tampereen teknillinen yliopisto, Pori (TTY Pori)
Puhelin: +358 40 826 2714
Sähköposti:

 

Uutisen jättäjä: Mirja Raitolampi
Uutisen päivittäjä: Mika Puonti
Asiasanat: opiskelu ja opetus, tiede ja tutkimus, tietoa tty:stä, tulevaisuuden terveydenhuolto, data-analytiikka, digitalisaatio