Yrityksille - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Yritykset yliopiston ytimessä

Kampusareenassa sijaitsevilla yrityksillä on ulottuvillaan yliopiston tutkimusosaaminen ja -ympäristöt sekä kansainväliset osaajat ja verkostot. Moneen muuntuvat tilat sekä yrityksille suunnatut palvelut helpottavat yhteistyön käynnistämistä.

Kampusareena tarjoaa oivia mahdollisuuksia tutkimuksesta ja kehityksestä kiinnostuneille yrityksille. Etenkin sellaisille, jotka haluavat verkostoitua ja tehdä tiivistä yhteistyötä toistensa, yliopiston asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa.

Kampusareena on yhteinen toimintaympäristö tutkijoille, opiskelijoille ja yrityksille, jotka arvostavat

  • näköalapaikkaa teknologian tutkimukseen
  • laadukkaita tutkimusympäristöjä
  • teekkareiden tuoretta näkemystä ja osaamista
  • verkostoitumista muiden yritysten kanssa
  • monipuolisia ja muuntuvia tiloja

 

Katso, ketkä ovat jo täällä ja liity joukkoon!

Löydät osaajia ja palveluita

Kampuksella olet läsnä monien eri alojen asiantuntijoiden ja opiskelijoiden arjessa. Sinulla on lähes huutoetäisyydellä tarvitsemasi osaajat, tuoreet näkökulmat ja tutkimusinfra. Asiantuntijoidemme ja opiskelijoidemme kanssa voit kehittää yrityksesi tuotteita, palveluita ja liiketoimintaa. Tutkimuksen sekä tuote- ja palvelukehityksen tueksi TTY tarjoaa yrityksille suunnattuja maksuttomia ja maksullisia palveluita. Tutustu palveluihimme! 

Saat näkyvyyttä ja tunnettuutta

Yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta voit lisätä opiskelijoiden ja muiden tärkeiden sidosryhmiesi keskuudessa järjestämällä erilaisia tapahtumia, tempauksia, demoja, pitchauksia ja työpajoja. Kampusareena on oiva näyttämö mitä erilaisimmille aktiviteeteille! Katso, miten se onnistuu!

TTY:n yrityspalvelutiimi apunasi

TTY:n yrityspalvelutiimi auttaa sinua oikeiden kontaktien löytämisessä, kun etsit osaajaa tai asiantuntijaa yliopistosta. Meidät löydät Kampusareenan 2. kerroksesta Kumppanuudet-toimistosta. Palveluosoitteemme on yrityspalvelut@tut.fi. Ota yhteyttä!

Yritysyhteyspäällikkö
Pasi Vakaslahti
Puhelin: 040 511 6128
pasi.vakaslahti@tut.fi
Yritysyhteyspäällikkö
Marja Hyypiä
Puhelin: 050 300 3611
marja.hyypia@tut.fi
Verkostomanageri
Marjut Kemiläinen
Puhelin: 040 737 2787
marjut.kemilainen@tut.fi

 

Päivittäjä: Marjut Kemiläinen, 05.02.2018 11:10.
Sisällöstä vastaa: Kemiläinen Marjut
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, yritysyhteistyö, kumppanuudet