Tutkijoille ja opettajille - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Uusia mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön

Nyt eivät pitkät etäisyydet ole sujuvan yritysyhteistyön esteenä! Kampusareena tuo uusia mahdollisuuksia ja ympäristöjä tutkimukseen ja opetuksen kehittämiseen. Kampusareena taipuu tarvittaessa vaikka tutkimusalustaksi.

Kampuksella toimii innovatiivisia yrityksiä, joiden kanssa keskustellen löytyy yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Pienistä ajatusten iduista voi kasvaa mittaviakin hankkeita. TTY:n yrityspalvelut ja Kampusareenan verkostomanageri auttavat tarvittaessa oikeiden yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

Kampusareenassa järjestetään useita tapahtumia, jossa osaamisellasi on kysyntää, ja joissa voit laajentaa asiantuntijuuttasi. Voit myös helposti itse järjestää tutkimusta, opetusta tai yhteisöllisyyttä tukevan tapahtuman Kampusareenan moneen muuntuvissa tiloissa.

Kehitä opetusta,  kokeile uusia toimintamalleja

Aktiivinen vuorovaikutus elinkeinoelämän kanssa pitää opetuksen sisällöt ja tutkintojen työelämärelevanssin ajan tasalla. Lähellä sijaitsevat yritykset tarjoavat uusia mahdollisuuksia opetusyhteistyöhön.

Opiskelijat voivat tehdä opintoihinsa liittyviä harjoitustöitä yritysten tarpeisiin sekä esitellä kursseilla oppimaansa vaikkapa demoin, pitchauksin tai esitelmin. Puitteet monenlaiselle yhteistoiminnalle ovat nyt olemassa. Käytä niitä hyödyksesi ja anna ideoiden toteutua!

 

Päivittäjä: Merja Jaaksi, 20.08.2015 16:15.
Sisällöstä vastaa: Kemiläinen Marjut
Asiasanat: opiskelu ja opetus, tiede ja tutkimus