Tapahtuman järjestäjille - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Tilat kokoukselle, neuvottelulle tai tapahtumalle

Kampusareenan tilat ja palvelut sopivat monenmoisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen ja mahdollistavat monialaisia kohtaamisia.

Kampusareenan ravintola Reaktorin välittömässä läheisyydessä sijaitsee 6 kabinettia, joihin mahtuu 6 -10 kokoustajaa. Näiden lisäksi Kampusareenasta löytyy 10 henkilön kabinetti sekä innovaatiotila Boosteri, johon mahtuu 20 henkilöä. Ravintoloissa voit järjestää isompiakin tilaisuuksia tarjoiluineen.

Kampusareenan tiloja ja palveluita voivat käyttää kaikki TTY:n sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Mikäli haluat tulla tutustumaan Kampusareenan kokoustiloihin etukäteen, ota yhteyttä Kampusareenan infoon.

  • Pop up -messuosasto/näyttelytila Platta.
    Kampusklubin ja Kampusareenan yrityksille (SYK Oy:n vuokralaiset) sekä TTY:n henkilöstölle ja opiskelijoille ilmainen, muille 75 euroa + alv / päivä.

  • Luovan työskentelyn tila Boosteri (noin 20 henkilölle),12,52 euroa/tunti

  • Auditorio (noin 100 henkilölle), 36,33 euroa/tunti

  • 6 kappaletta neuvottelutiloja (6 - 10 henkilölle) n. 8 - 13 euroa/tunti

Hintoihin lisätään alv.

Kysy lisäksi TTY:n kampuksen muita tiloja. Tarjolla on mm. erikokoisia luentosaleja.

Tiedustelut ja tilavaraukset sähköpostitse osoitteesta tilanvaraus@tut.fi tai Sari Vienola, puh. 040 198 1212. Kampusareenassa tiedustelut ja tilavaraukset voit tehdä myös infotiskillä.

Kampusareenasta vuokraa neuvotteluhuoneitaan myös toimistohotelliyritys Regus Kora. Tiedustelut Laura Puurunen , puh. 040 9051545. Tiedustele myös videoneuvottelumahdollisuutta!

Päivittäjä: Marjut Kemiläinen, 22.03.2017 16:15.
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö