Opiskelijoille - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Tutustu tuleviin työtovereihisi!

TTY:n opiskelijapalvelut keskittyvät Kampusareenaan. Rakennuksen kolmesta alimmasta kerroksesta löytyvät TTY:n opiskelija- ja kansainväliset palvelut sekä kirjasto ja it-helpdesk. Kampusareenasta löydät erilaisia tiloja opiskeluun ja työskentelyyn sekä ennen kaikkea kaikenlaisiin kohtaamisiin.

Opiskeluun ja vapaa-aikaan

  • Kampusareena inspiroi opiskeluun. Kirjaston kokoelmat ja monipuoliset oppimis- ja opiskeluympäristöt ovat käytettävissäsi vuorokauden ympäri. 
  • Opiskelijapalvelut sijaitsevat Kampusareenassa.
  • Yritysten läsnäolo kampuksella merkitsee aitoja yrityslähtöisiä harjoitus- ja diplomitöiden aiheita sekä mahdollisuutta luoda suhteita tulevaan työnantajaan ja kollegoihin.
  • Kampusareena on keskeinen paikka järjestää erilaisia tapahtumia, tempauksia ja pitchauksia.
  • Opiskelijoiden käytössä keittiönurkkauksia ja kivoja oleskelutiloja.

Kampusareena tuo elinkeinoelämän entistä lähemmäs opiskelijoiden arkea. Tutustut ehkäpä tuleviin työtovereihisi Kampusareenan ravintoloissa ja tapahtumissa. Järjestät excun yritykseen tai kutsut yrityksiä opiskelijatapahtumiin. Näytät taitosi tulevalle työnantajallesi tekemällä yritykselle opinnäyte-, projekti- ja harjoitustöitä. Markkinoit osaamistasi. Kampusareenassa voit järjestää myös oman opiskelijoiden ja yritysten välistä verkostoitumista ja yhteistyötä tukevan tapahtuman.
 

 

 

Päivittäjä: Marjut Kemiläinen, 07.06.2016 15:27.
Sisällöstä vastaa: Kemiläinen Marjut
Asiasanat: opiskelu ja opetus