Tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Sykettä SAPiin Hackaton

Päivitetty: 04.03.2016 15:43
Tapahtuma-aika: 22.04.2016 klo 16:00 - 23.04.2016 klo 18:00
Paikka: Kampusareenan Kampusklubi
Korkeakoulunkatu 7, Tampere
Lisätietoja: Jari Jussila
040 717 8345
jari.j.jussila@tut.fi

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.fi/reg/finugsaphack22230416

Ilmoittautumisen viimeinen päivämäärä: 15.3.2016

MITÄ HÄKKIÄ?

Sykettä SAPiin Hackathoniin kisaamaan tulevien tiimien ilmoittautuminen päättyy 15.3.2016.

Tiimeille kisaan osallistuminen on ilmaista. Mahdollisista majoitus- ja matkakustannuksista kisapaikalle tiimit vastaavat kuitenkin itse.

Varsinainen tapahtuma toteutetaan viikonlopun mittaisena kilpailuna. Sen ohjelma muodostuu lopullisen tehtävänannon jälkeen tiimien työskentelyn lomassa järjestettävästä rennosta yhdessäolosta, ja viikonlopun lopuksi tulosten esittelystä ja voittajaideoiden palkitsemisesta.

 

KETKÄ VOIVAT ILMOITTAUTUA?

Mukaan toivotetaan tervetulleiksi kaikki haasteista pitävät tiimit opiskelijoista ja startup yrityksistä aina alan konkareihin saakka.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden rajata osallistuvien tiimien määrää, mutta lähtökohtaisesti pyritään siihen, että kaikille halukkaille osallistuminen mahdollistettaisiin.

Sinulla ei välttämättä vielä tässä vaiheessa ole oltava tiimiä, vaan voit ilmoittautua kisaan myös yksilönä. Tiimittömistä kilpailijoista muodostetaan ryhmät tapahtuman alkaessa.

Ilmoita itsesi tai tiimisi kisaan tästä

 

TAPAHTUMAPAIKKA JA AIKA?

Tampereen Teknillinen Yliopisto / Kampusareena, 22-23.4.2016 (Perjantai illasta lauantai iltaan)

Tarkempi tapahtuma-aikataulu laaditaan kun tiimien lukumäärä on selvillä.

 

TAVOITTEET?

Tapahtuman tavoitteena on etsiä uudenlaisia tapoja hyödyntää SAPin mahdollisuuksia ketterällä ja käyttäjäystävällisellä tavalla integroimalla se joustavasti osaksi yrityksen liiketoiminnan eri osa-alueita, ja esimerkiksi sosiaalisen median tarjoamia verkostoitumismahdollisuuksia. Tuloksena voi olla vaikkapa erilaisia rajapintoja SAPin ja muiden järjestelmien kanssa, liityntöjä SoMe -maailman työkaluihin, uudenlaisia arvoverkostoideoita, liiketoimintamalleja ja palvelukonsepteja.

 

MITÄ HÄKÄTÄÄN?

Toteutuksessa hyödynnetään SAP HANA Cloud Platformin (http://go.sap.com/product/technology-platform/hana-cloud-platform.html ) mahdollisuuksia.  Mukaan valittavat kehittäjätiimit ideoivat uudenlaisia ratkaisuja HCP-ympäristön kehitystyökaluilla. Kilpailutehtävät ovat todellisia SAP-järjestelmää käyttävien organisaatioiden kehitystarpeita tai ongelmia.

Työskentelyn tueksi SAP tarjoaa tiimeille tarvittavan perehdyttämiskoulutuksen sekä työskentelyssä tarvittavat työkalut. Tiimeillä on myös etukäteen mahdollisuus perehtyä tehtävänantoon ja valmistautua varsinaiseen häkkäysviikonloppuun.

 

MILLOIN HANA CLOUD PLATFORM KOULUTUKSIA JÄRJESTETÄÄN?

Hana Cloud Platform koulutukset järjestetään seuraavasti (koulutukset saman sisältöisiä):

  • Tampereella keskiviikkona 9.3. (K3109) ja maanantaina 21.3. (SJ204) kello 9-16
  • Espoossa torstaina 17.3. ja tiistaina 22.3. klo 9-16

Koulutukseen osallistuminen ei ole välttämätöntä, jos haluaa osallistua vain kilpailuun. Kaikki kilpailuun osallistuvat tiimit tulevat kuitenkin saamaan erillisen kutsun koulutukseen. Koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

PALKINNOT

Kolmelle parhaalle toteutukselle on luvassa pieni rahallinen palkinto.

Kaikille mukana olleille tarjotaan lisäksi hyvää näkyvyyttä SAPFinug -jäsenorganisaatioiden toimijoille, ja mahdollisuudet käydä neuvotteluja ideoidensa kautta potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Parhaat ideat esittäjineen pääsevät myös esille SAP Finugin järjestämässä #RACE2025 tapahtumassa Helsingissä 19.5.2016, jossa voittajatiimit ja niiden ideoimat ratkaisut virallisesti julkaistaan.

Tietojohtamisen ja Hypermedian opiskelijat (ja toki muutkin TTY:n opiskelijat) voivat kerätä kaksi (2) opintopistettä, tai korvata Data- ja informaatioanalytiikka opintojakson harjoitustyön, osallistumalla kilpailuun ja siihen liittyvään koulutukseen. 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita itsesi tai tiimisi kisaan tästä

 

JÄRJESTÄJISTÄ

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:

 

Tervetuloa!

Jari Varjo                                       Kari Pietiläinen                            Timo Rainio                 Jari Jussila
SAP Finug                                     SAP Finland                                Hermiagroup               TTY

@jvarjo                                          @PietilainenKari                         @timorainio                   @jjussila

Tapahtuman jättäjä: Marjut Kemiläinen
Asiasanat: opiskelu ja opetus