Tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Hervannan johtamisaamut: Tulevaisuuden piispankirje ja päiväkäsky

Päivitetty: 12.07.2016 10:43
Tapahtuma-aika: 21.04.2017 klo 8:00 - 10:30
Paikka: Poliisiammattikorkeakoulu
Vaajakatu 2, Tampere
Ilmoittautumiset: http://www.polamkseminaarit.fi/johtamisaamut/index

21.4. aiheena on Tulevaisuuden piispankirje ja päiväkäsky, Arkkipiispa Kari Mäkinen ja sotilasprofessori, everstiluutnantti Aki-Mauri Huhtinen.

Kun kaksi instituution edustajaa, Kari Mäkinen ja Aki-Mauri Huhtinen, kohtaavat toisensa, ei arvokeskustelulta voi välttyä. Toimintaympäristöt ovat muutoksessa ja tilannekuvat kaipaavat täsmennystä. Mitä avoimuus ja moniäänisyys merkitsevät, ja mitkä ovat ihmiselämän ja yhteisen hyvän perustavat reunaehdot? Missä kulkee vastuumme? Entä löytyykö sokeita pisteitä? Mitkä ovat molempien johtamisen perusopit ja uran tiukimmat paikat, tulikokeet, ja miten he niistä selvisivät?

Ilmoittautuminen on auki aina vain seuraavaan tilaisuuteen. Ilmoittautuminen tähän tilaisuuteen alkaa 10.3. tilaisuuden jälkeen. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: http://www.polamkseminaarit.fi/johtamisaamut/index.

Osallistuminen on maksutonta.

Hervannan johtamisaamujen tavoitteena on toimia johtamisen ajankohtaisten kysymysten keskustelu- ja verkostofoorumina. Se kokoaa johtamisesta kiinnostuneet henkilöt yhteen pohtimaan johtamisen eri näkökulmia yhteisen ymmärryksen ja osaamisen syventämiseksi.

Hervannan johtamisaamut -foorumin järjestää Poliisiammattikorkeakoulu yhteistyössä Tampereen eteläisen seurakunnan, Hervannan yrittäjien ja Microsoft Tampereen kanssa.

Tapahtuman jättäjä: Marjut Kemiläinen
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, työssä tty:llä, näkyvyys ja viestintä