Ajankohtaista - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Kutsu Saarenmaa-Rusko kehittämistyöpajaan

Tiistaina 9.5. TTY:llä järjestettävään työpajaan toivotaan viranomaisedustuksen ohella monialaista edustusta Hervannan opetus- ja tutkimuslaitosten eri alojen henkilöstöstä sekä Hervannassa ja Ruskossa toimivista yrittäjistä.

Aika: tiistai 9.5.2017, klo 15:00 - 17:00
Paikka: Tampereen teknillinen yliopisto, Rakennustalo

Kangasalan kunta suunnittelee uutta, laajaa Saarenmaan-Ruskon työpaikka-aluetta Hervannan tuntumaan. Alue on osa tulevan seudullisen kakkoskehän kehittämisvyöhykettä ja siten saavutettavuusominaisuuksiltaan kiinnostava. Saarenmaan-Ruskon kehittämishanke on alkanut keväällä 2017 tunnustelevalla työpajalla jossa koottiin laajalti ideoita uuden teknologia- ja teollisuusalueen kehittämisestä. Esille tuli esimerkiksi ajatus resurssisynergisistä yrityspihoista.

Työpajan tulosten pohjalta on nyt laadittu kaksi alustavaa maankäyttö- ja elinkeinokonseptihahmotelmaa joiden arviointiin ja jatkokehittelyyn tarvitsemme laajemmin alueen kokemusasiantuntijoiden apua. Pohdittavana on monia näkökulmia:

  • millaisia toimialoja uudelle työpaikka-alueelle voi sijoittua
  • millaisia tila- ja tukitoimitarpeita toimijoilla on
  • ja miten uusi alue on taloudellisesta näkökulmasta toteutettavissa

 

Tiistaina 9.5. TTY:llä järjestettävään työpajaan toivotaan viranomaisedustuksen ohella monialaista edustusta Hervannan opetus- ja tutkimuslaitosten eri alojen henkilöstöstä sekä Hervannassa ja Ruskossa toimivista yrittäjistä. Uusi laajamittainen työpaikka-alue kehäväylän varrella tulee tarjoamaan lähiympäristön nykyisille toimijoille monenlaisia mahdollisuuksia, ja tälle ollaan nyt rakentamassa pohjaa. Työpaja alkaa lyhyellä alustuksella, minkä jälkeen pääsemme työstämään eri teemoja yhdessä pienryhmissä.

Pyydämme etukäteisilmoittautumistanne 25.4. mennessä:
https://my.surveypal.com/Saarenmaa-Rusko-kehittamistyopaja

Tervetuloa mukaan!
Oskari Auvinen, kunnanjohtaja
Lasse Silván, elinkeinojohtaja
            
Lisätietoja: Lasse Silván, 050 462 7659 tai

Uutisen jättäjä: Marjut Kemiläinen
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä