Ajankohtaista - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Ajankohtaista

 • TechBites: Robotics and AI for Industry

  TechBites: Robotics and AI for Industry

  Grab your TechBites of the future of robotics and AI technology and its applications! Build contacts and join discussions with key people from companies and research teams. Event is organised by Tampere University of Technology.

 • Avoin Tiedeteatteri: Kuinka tietokone ajattelee?

  Kuinka tietokone ajattelee? Mikä on bitti? Tai looginen portti? Miten transistori liittyy tähän kaikkeen? Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin selviävät Avoimen Tiedeteatterin: “Kuinka tietokone ajattelee?” -esityksessä!

 • AI Aamu pureutuu ihmisten ja koneiden diagnostiikkaan

  AI Aamun järjestävät yhteistyössä Cybercom Group, Dimecc, Nokia ja Kampusklubi.

  Konseptissaan poikkeuksellinen huhtikuun AI Aamu 13.4. remixaa yhteen vertikaalit lääketieteen ja teollisuuden koneoppivasta analytiikasta! Ihmisten ja koneiden diagnostiikassa on paljon yhteistä, ja molempiin purevat samat algoritmit.

 • Yritys, tuo tapahtumasi Plattaan

  Käytössäsi on Platan muuntuva varustelu, jonka voit järjestellä haluamallasi tavalla. Kampusareenan infon henkilöstöä näyttää sinulle, mistä tarvikkeet löytyvät.

  Yksi yrityksen parhaista keinoista tavoittaa opiskelijat ja asiantuntijat on jalkautua kampukselle. Esimerkiksi Kampusareenan Platta on hyvin varusteltu aulatila, joka toimii niin rekrytilaisuuksiin, hackatoneihin, demoihin kuin cocktail-tilaisuuksiin.

 • TechBites: Tekniikan herkkupaloja yrityksille

  Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) järjestää tänä vuonna kolme korkeatasoista yrityksille suunnattua tapahtumaa. TechBites-tapahtumasarjassa käsitellään yrityksiä ja tutkijoita yhdistäviä kuumia aiheita. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään maaliskuun 21. päivänä teemalla Future Imaging.

 • Yrityspäivät vilkastuttavat Kampusareenaa.

  Yrityspäiville 2018 on jälleen tulossa yli 130 organisaatiota. Kampusareenan 1. kerroksessa on luvassa vilinää, kun työtä etsivät opiskelijat ja rekrytoivat yritykset kohtaavat. Karkit ovat tietty kiva bonus!

 • Kampusareenalle kansainvälinen tunnustus

  Hedelmällisen yhteistyön käynnistykseen ja tueksi on Kampusareenassa tarjolla laaja valikoima palveluita sekä moneen tarpeeseen muuntuvia tiloja. Se on myös innostava oppimisympäristö.

  Suomen yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) ja Tampereen teknillisen yliopiston kehittämä Kampusareena-konsepti valittiin Interreg European InnoBridge -projektissa yhdeksi Good Practises -finalistiksi.

 • Yritykset voivat taas ehdottaa aiheita kanditöihin

  Yritykset voivat taas ehdottaa aiheita kanditöihin

  Onko yrityksessäsi tarvetta pieneen selvitystyöhön esimerkiksi suunnitteilla olevan kehitystyön tueksi? Katsaus olemassa olevaan tutkimukseen, vaihtoehtoisiin teknologiaratkaisuihin tai markkinatilanteeseen on mahdollista teettää kandityönä. Tutustu alkavien kandityöryhmien aihealueisiin!

 • Hervannan testialusta - julkistustilaisuus Kampusklubilla 11.12.

  Yritysten on mahdollista testata ja kehittää älykkään kaupungin palveluita joulukuusta eteenpäin Hervantaan rakennettavan pilvipohjaisen verkkoratkaisun avulla. Tampereen kaupunki ja sen Smart Tampere -ohjelma tarjoavat Nokia Oyj:n rakentaman verkon yritysten käyttöön.

 • Smartblock Kampusareenassa - kokeile rohkeasti!

  Smartblock Kampusareenassa - kokeile rohkeasti!

  Kampusareenan 1. kerroksessa SMACC-tilan vieressä on suomalainen keksintö Smartblock. Se on otettu testikäyttöön yliopiston ja yritysten henkilöstölle. Voit käyttää sitä esimerkiksi pikkupalaveriin tai vetäytymistilaksi. Opiskelijat voivat käyttää Smartblockia ilta-aikaan.

 • Kampusklubilla AI-aamujen sarja / AI Mornings @Kampusklubi!

  Kampusklubilla AI-aamujen sarja / AI Mornings @Kampusklubi!

  Sinä AI-osaaja tai aiheesta kiinnostunut, tule kuulemaan korkeatasoisia puheenvuoroja ja vaihtamaan kokemuksia AI-aamuun 17.11.2017 kello 9 - 12. Tämä maksuton tapahtuma on ensimmäinen foorumien sarjasta ja jatkoa kevään ML-aamulle.

 • Kutsu - Tuotehallinnan teemapäivä 5.10.2017

  Kutsu - Tuotehallinnan teemapäivä 5.10.2017

  Kampusklubilla järjestettävässä tilaisuudessa käsitellään liiketoiminnan uudistamista ja digitalisointia tuotehallinnan keinoin. Aamun osuus on suunnattu Tuotehallinnan kompetenssiklubin jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville. Lounaan jälkeiseen osuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

 • JA-HAA! -messut

  Ylioppilaskunnan järjestämillä JA-HAA!-messuilla Kampusareenassa esittäytyvät TTY:n ammattiaine-, harraste- ja kv-kerhot sekä ylioppilaskunnan jaostot. Myös kampuksella työskentelevät ovat tervetulleet tutustumaan kerhoihin 7.9.2017 kello 10 - 15.

 • Tervetuloa lukuvuoden avajaisiin, TUTLabin syntymäpäiville ja KampusFesteille

  Tampereen teknillisen yliopiston lukuvuoden juhlallisia avajaisia vietetään maanantaina 4.9. Torstaina 7.9. vietetään TUTLabin 1-vuotissyntymäpäivää ja perjantaina 8.9. etunurtsi toimii näyttämönä kampuksen omille festareille KampusFesteille. Kampuksen yritykset ovat tervetulleet mukaan tapahtumiin.

 • Kennorakentamisen mahdollisuudet kriisikohteissa -seminaari 5.9.

  Yllättävät ja äärimmäiset sääilmiöt ovat esimerkki tilanteista, joista aiheutuu usein vakavia kriisejä. Tuhojen nopeaan korjaamiseen tarvitaan uusia innovatiivisia ratkaisuja. Yksi mahdollisuus ovat teräskennorakenteet, joista Suomessa on huippuosaamista. Tervetuloa seminaariin 5.9.!