Kampusareena - Tampereen teknillinen yliopisto

Kampusareena

Uutta virtaa monialaisista kohtaamisista

Kampusareena on tieteen, tutkimuksen ja teknologian keskipiste Tampereen teknillisen yliopiston kampuksen keskellä. Kampusareenassa kohtaavat eri alojen yritykset sekä Tampereen teknillisen yliopiston tutkijat, opiskelijat ja alumnit. Monialaisista kohtaamisista syntyy ideoita, jotka voivat kasvaa mittaviksi yhteisiksi tutkimus- ja kehityshankkeiksi, innovaatioiksi, uusiksi työpaikoiksi ja menestyväksi liiketoiminnaksi.

Hedelmällisen yhteistyön käynnistykseen ja tueksi on Kampusareenassa tarjolla laaja valikoima palveluita sekä moneen tarpeeseen muuntuvia tiloja. Tilat toimivat erilaisten tapahtumien näyttämönä, taipuvat tutkimustarkoituksiin sekä lyhyt- tai pitkäkestoiseen työskentelyyn. Kampusareena on myös innostava oppimisympäristö, josta löytyvät keskeisimmät opiskeluun liittyvät palvelut. Yhteisissä tilaisuuksissa haistat uusimmat tutkimuksen tuulet ja tapaat mielenkiintoisia ihmisiä oman alasi ulkopuolelta.

Hyvän ruuan ja kahvin äärellä on helppo kohdata vanhoja ja uusia yhteistyökumppaneita. Kampusareenan ravintolamaailma palvelee niin kampuksen toimijoita, kampuksella vierailevia kuin kaikkia hervantalaisia ja tamperelaisia.

#Kampusareena

 

Päivittäjä: Marjut Kemiläinen, 28.10.2015 13:53.
Sisällöstä vastaa: Kemiläinen Marjut
Asiasanat: tietoa tty:stä, näkyvyys ja viestintä

Uutiset
Kampusareena

Kaikki uutiset

Tapahtumat
Kampusareena

Kaikki tapahtumat