Uutiskirje Potentiaali - Tampereen teknillinen yliopisto

Energia

Potentiaali-uutiskirje kokoaa energia-alan tuoreimmat kuulumiset

 

Pysy ajan tasalla Tampereen teknillisen yliopiston energia- ja ekotehokkuustutkimuksen ajankohtaisista asioista – tilaa sähköpostiisi uusi uutiskirje Potentiaali!

Potentiaali on Tampereen teknillisen yliopiston energia- ja ekotehokkuus -profiilialueen uutiskirje, johon kootaan uutisia ja ajankohtaisia asioita profiilialueen toiminnasta neljä kertaa vuodessa.  Mukana on tietoa tutkimuksesta, koulutuksesta, tapahtumista ja yhteistyöstä. Ensimmäinen uutiskirje kolahtaa tilaajien sähköpostiin syksyn aikana.

Uutiskirjettä tuottaa TTY:n Energiaryhmä, joka kokoaa yhteen TTY:n energia- ja ekotehokkuusalan osaajat 12 laboratoriosta. Mukana on noin 50 professoria ja 200 tutkijaa.

– Energian ja ekotehokkuuden tutkimus ja opetus on jakautunut TTY:n kaikkiin tiedekuntiin. Tutkimus kattaa niin energian tuotannon, jakelun kuin tehokkaan loppukäytönkin. Tutkimusta tehdään tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa. Energia- ja ekotehokkuusalueen tutkimuksen ja opetuksen jakautuminen koko yliopistoon edesauttaa läheisten tutkimusalueiden työkalujen ja ideoiden hyödyntämisen laajasti eri aihepiirien välillä, Energiaryhmän puheenjohtaja, professori Seppo Valkealahti kertoo.

Tilaa uutiskirje täältä >>

Lisätiedot: energy@tut.fi

Potentiaalin arkisto

Tästä löydät tähän mennessä ilmestyneet uutiskirjeet uusimmasta vanhimpaan

Numero 3/2018

Numero 2/2018

Numero 1/2018

Numero 2/2017

Numero 1/2017 Tervetuloa Potentiaalin lukijaksi

 

Päivittäjä: Fanni Mylläri, 13.09.2018 9:57.
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, energia- ja ekotehokkuus